03.11.2025, 10:00

5 zasad projektowania odważnych i kompleksowych konceptów gastronomicznych

Opis wydarzenia

 

2-dniowe szkolenie z projektowania odważnych i kompleksowych konceptów gastronomicznych, to spotkanie dla projektantów wnętrz, architektów i restauratorów, którzy chcą tworzyć unikalne, pełne charakteru miejsca, przyciągające ludzi i budujące silne marki.

Podczas zajęć uczestnicy odkryją, jak dzięki pięciu zasadom zaprojektować gastronomię, która wyróżni się na tle konkurencji i będzie nie tylko piękna, ale i rentowna.

  • Bój się i rób – Jak przełamywać lęk przed nowym i wdrażać innowacje mimo ryzyka?
  • Rzucaj sobie wyzwania – Jak pobudzać kreatywność i szukać nieszablonowych rozwiązań?
  • Dbaj o ludzi – Jak projektować przestrzenie funkcjonalne, a jednocześnie przyciągające ludzi?
  • Bądź zawzięty – Jak zrealizować odważny i wymagający projekt?
  • Rozwijaj się – Jak uczyć się w świecie gdzie jedyną stałą jest zmienność?

Warsztaty dają uczestnikom narzędzia, inspirację i odwagę, by podejmować decyzje projektowe, których nie podejmują wszyscy – bo właśnie tam powstają naprawdę wyjątkowe koncepty.

Prelegenci